Main menu
  • 1
  • 2
Prev Next

Atelier1

21-04-2015 Hits:6859 Top content slider Super User - avatar Super User

Atelier1

Læs mere..

Atelier1 - 2

21-04-2015 Hits:6945 Top content slider Super User - avatar Super User

Atelier1 - 2

Læs mere..

Om mig

Jeg fascineres af de store vidder, høje bjerge, dybe dale, det fantastiske lys i naturen og det pulserende liv i storbyerne.

Maleriet har optaget mig altid, og i forbindelse med utallige udlandsrejser gennem årene laves der skitser og tages fotos, som senere bearbejdes i atelieret derhjemme. Naturen og storbyerne fascinerer mig på den måde at lyset får liv og bliver den sugende kraft i mine malerier. Jeg forsøger ikke at gengive et bestemt sted, men drives af stemninger og hvad de gør og har gjort ved mig, da jeg har stået midt i oplevelsen                                                                                            .

                                                                                                                                                    Maikenmaler67kb.jpg

Jeg har deltaget på kunstkurser og modtaget undervisning hos bl.a Laurentius van Dam.

I mit studie har jeg studeret lyset i maleriet helt tilbage til middelalderens malere og hvordan lysets kraft i maleriet har haft indflydelse på opfattelsen af omverdenen og den fortolkning man drog af det udtrykte. Jeg har studeret forskellige teknikker i såvel olie, pastel som akvarel og akryl.

Jeg maler i dag udelukkende i akryl og breder mig over flere stilarter. Jeg maler på lærred, træplader, papir og af og til skifer.

Jeg har en lang række af udstillinger bag mig. 

Siden debuten i november 2005 har jeg udstillet malerier i gallerier i bl.a. New York, Los Angeles, Den internationale kunst Biennale i Firenze, samt i Ferrara, Hamburg og Sverige, samt utallige steder i Danmark. 

 

Af galleri samarbejder gennem årene skal her nævnes:

Agora Gallery, Manhattan, New York, Galleri Valdemar i Sæby Jylland, Galleri Uggerby i Lønstrup, Galleri Helco i Hadsund, Kunstgalleriet i Slagelse, Galleri Nord i Frederikshavn, Galleri Ulriksholm Slot i Kerteminde, Galleri Blokhus, Galleri Himmerland i Gatten samt Galleri Hamnen i Viken, Sverige. 

Jeg samarbejder med kunstnergrupper over hele Danmark og udstiller fast på messer rundt om i landet.